Praktijk Systeemtherapie

Mijn naam is Joyce Zwetsloot. Ik ben systeemtherapeut, geregistreerd bij de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie-en Gezinstherapie). Sinds 2018 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik in een grote specialistische ggz-instelling.

In de praktijk wordt er naast relatie-en gezinstherapie ook individuele therapie geboden,  voor volwassenen en voor jongeren.

Aandachtsgebieden

  • relatieproblemen
  • gezinsproblemen
  • angstklachten
  • depressieve klachten
  • identiteitsproblemen

Werkwijze

Systeemtherapie is een vorm van psychotherapie die gericht is op relaties tussen mensen en waar alles wat er speelt wordt bekeken vanuit de context en de samenhang. Vanuit systeemtherapie is aandacht voor het verleden, wat de betekenis ervan is in het heden en wat je ervan mee wilt nemen naar de toekomst.

De systeembehandeling kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Afhankelijk van de vraag vinden er gesprekken plaats met partners/echtparen, een heel gezin, een deel van het gezin, ouders, broers/zussen, of individueel.

In de individuele behandelingen wordt de achtergrond van de wisselwerking met anderen altijd meegenomen. Dit kan zijn je gezin van herkomst en/of je relaties in het heden.

Voor uitgebreidere informatie verwijs ik graag naar de website van de praktijk.

Praktische informatie

De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum Leidse Hout, schuin tegenover de ingang van het Alrijne Ziekenhuis Leiden.

Openingstijden:
maandag van 8.30 – 18.00 uur en woensdagavond van 18.00 – 21.00 uur.

Voor uitgebreidere informatie verwijs ik graag naar de website van de praktijk:

www.praktijksysteemtherapie.nl

Je kunt contact opnemen via de mail info@praktijksysteemtherapie.nl of via telefoonnummer 06 44973054